Politika zasebnosti

Politika piškotkov

  • PIŠKOTKI – so potrebni, da spletna stran deluje nemoteno. Uporabljamo jih za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje.
  • GOOGLE ANALITIKA – anonimno spremljamo vaše iskanje po spletišču, in s tem izboljšamo vašo nadaljnjo uporabniško izkušnjo.
  • SOCIALNA OMREŽJA – za delovanje in deljenje vsebin socialnih omrežij so potrebni vtičniki in njim potrebni piškotki.
  • E-NOVICE – občasno vam smemo poslati našo aktualno ponudbo, tako si boste zagotovili najboljše razmerje med ponudbo in ceno. Obljubimo, da ne bomo pretiravali.
    Svoj elektronski naslov nam lahko sporočite na: jelovica@hotel-jelovica.si

Uporaba podatkov

Družba HJB ZORN d.o.o., Cesta svobode 8, 4260 Bled, Slovenija, zastopnik prokurist Aleš Grašek; družba z osebnimi podatki ravna skladno z veljavno evropsko uredbo in zakonodajo. Pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni za namen vzpostavitve kontakta, za namen neposrednega trženja (občasne e-novice) ter spremljanju anonimne analitike, z namenom izboljšanja vaše uporabniške izkušnje.

Uporabnik lahko kadarkoli zahteva prenehanje uporabe osebnih podatkov, tako da posreduje elektronsko sporočilo na naslov jelovica@hotel-jelovica.si. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva, da mu omogočimo vpogled v podatke, ki jih obdelujemo, ter da upravljalec podatke dopolni, popravi ali izbriše. Osebne podatke bomo skrbno hranili in varovali, da ne bi prišlo do kakršnihkoli neupravičenih razkritij nepooblaščenim osebam, ter da bomo pridobljene osebne podatke uporabljali in obdelovali v sladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Poskrbeli bomo za ustrezne zaščitne ukrepe in osebne podatke obdelovali zgolj za določen namen.