Včasih si privoščite celodnevni obisk savn

Če še niste nikoli obiskali savn, je zadnji čas, da si privoščite tudi takšen oddih. Človek to potrebuje in vsak, ki prvič obišče savne, se vanje tudi zagotovo vrne. Sama nisem obiskovala savn in to iz samo enega razloga, ker sem bila samska in nisem želela v savne hoditi sama.

Največji problem pa je bil ta, da sem si to zelo želela. Ko sem enkrat premišljevala, da pa vseeno ni prav, da v savne ne grem, ker nimam fanta, sem prvič zbrala pogum in obiskala manjšo savno. Ne vem, zakaj sem se tako odločila, ker če sedaj razmišljam za nazaj, ko sem sama obiskala že veliko različnih savn, bi najprej obiskala veliko savno, kajti tam se ljudje porazgubijo. 

Vendar vseeno je to bil korak, da sem končno premagala strah, da grem v savno lahko tudi sama in da to ni nič čudnega. Takrat, ko sem obiskala prvič majhno savno, je bilo veliko ljudi, tako da sem morala biti kar pogumna, da sem premagala tremo. Naslednjič sem si privoščila veliko večjo savno v kateri je bilo res veliko prostora. V tistih prostorih za savno sem bila skoraj vse skupaj 6 ur. Še danes se spominjam, katero knjigo sem prebrala, ker sem tako uživala.

Sedaj imam fanta in zgodilo se je to, da vseeno v savni najbolj uživam sama. Sedaj vidim, kako napačno sem razmišljala in kako prav je bilo, da sem premagala ta strah, ki je bil čisto nepotreben. 

Pojdite v savno sami, kajti tako boste zase naredili največ.