Kakšen boste imeli izlet v Bovec vreme je tisto, ki je najpomembnejše

S prijatelji se čez poletje skoraj nič ne vidimo, ker ima vsak svojo družino in tako smo z svojimi družinami na dopustu, imamo pa rezerviran september, da se vidimo, tokrat smo si rezervirali Bovec vreme pa smo upali, da nam bo naklonjeno. Pravzaprav imamo še raje vidimo, da gremo kam septembra, ker ni več tako vroče, kot čez poletje, nismo še šli skupaj v Bovec vreme pa je septembra v Bovcu še lahko kako lepo in takega smo tudi imeli. 

Preživeli smo noro zabavni in prelep vikend v Bovcu, vsak je že bil sam v Bovcu in vsak je imel določene ideje, ki smo jih potem združili in imeli smo se fantastično. Lahko rečem, da za prijatelje je idealen Bovec vreme mora sicer biti lepo, kajti drugače se vam lahko vse podre in ne morete nikamor. Mi smo se dogovorili ,da vsak da eno idejo in potem gremo. Tako smo imeli planirano:

  • Pohod,
  • slap,
  • zipline,
  • kopanje,
  • spust z čolni.

Res smo bili tempirani časovno in čisto vse smo doživeli, noro je bilo, res je prekrasno doživeti Bovec vreme mora biti sončno, september nam je nudil idealne temperature, ni bilo niti prevroče, niti premrzlo, tako da smo uživali neizmerno. Ko smo se vračali smo bili vsi istega mnenja, da to moramo vsako leto ponoviti, tako zelo se nam je dopadel Bovec vreme je bilo fantastično in drugo leto vse skupaj ponovimo, tako kot letos, lahko pa še kaj dodamo. 

Res smo dobri prijatelji in že par let hodimo skupaj na izlete, a takšnega izleta še nismo imeli, res smo doživeli nori Bovec vreme je bilo primerno, temperature super, počutje vseh je bilo ok, pokrajina je prelepa, gostinske storitve ena a. Še se bomo vrnili, to smo vedeli vsi, ko smo odhajali domov, nori Bovec vreme pa je bistvenega pomena.