Najprej je na vrsti 3D slikanje zob, potem pa nov nasmeh

Prva stvar, ki jo moram narediti, preden grem na prenovo nasmeha, je, da grem ponovno na 3D slikanje zob, saj mi bodo le tako lahko vse pripravili. Najprej je treba preveriti, ali kakšen zob potrebuje kakšno bolj resno popravilo. Zlasti tisti zobje, ki bodo imeli na koncu prevleke. Ko bo enkrat prevleka narejena, bi bilo dobro, da potem tako ostane za vedno. Če bi se moralo vmes to popravljati, ne pomeni to nič drugega kot dvojni strošek, saj bi se verjetno morala cela prevleka odstraniti in potem narediti nova. Tega pa ne želim. Raje si za ta denar privoščim kaj drugega. Že to je dovolj, da bom investirala v vsa estetsko popravila in to, da upam, da bo 3D slikanje zob pokazalo, da noben zob ni treba zdraviti, ali kaj podobnega. 

Najprej je na vrsti 3D slikanje zob, potem pa nov nasmeh

Ko sem imela 3D slikanje zob, za seboj sem imela praktično vse, kar sem potrebovala do dneva, ko moram iti na prvi pregled k zobnemu kirurgu. Ta bo, naredi načrt, kako bodo vse zobe uredili, da bo celoten proces najbolj primeren tako zame, kakor pa za končni izdelek. Niti si ne predstavljam, kako mi bodo toliko zob lahko popravili na način, kot se mora popraviti. Dvigniti si moram ugriz, to je vse, kar vem. To pa menda pomeni, da se bo vse delala naenkrat. Vse, kar trenutno vem, je to, da upam, da bo 3D slikanje zob, pokazalo, da je vse dobro z mojimi zobmi. 

Že cel teden prebiram vse, kar lahko najdem na spletu, da bi si lahko vsaj malo predstavljala, kaj me čaka. Ampak žal nimam te sreče. Prav nikjer ni nobeden oseba pisala o kakšni podobni izkušnji tako, da grem vresnici v nekaj popolnoma neznanega. No, najbrž nisem edini primer na planetu zemlja, ki bo to naredil. Vseeno pa bi rada kakšno osebo s podobno izkušnjo, da vem kaj vse me čaka po trenutno, ko bom s sliko, ki mi jo je naredilo 3D slikanje zob, prišla v ordinacijo.