Učenje o tem kaj je imunoterapija, saj sem zelo navdušena nad tem

Danes sem morala čez vse zapiske, ki sem jih naredila o tem, kaj je imunoterapija na zadnjem predavanju. Toliko je bilo vseh podatkov, da sem neprestano pisala in poslušala. Na srečo sem bila kljub temu, da je bilo toliko vsega zelo natančna in sem imela zelo malo popravkov. Vse sem lahko pretikala v eno bolj smiselno celoto.

Ko sem preverila tudi material, ki je bil poslan iz strani profesorjev videla, da je tudi tam zelo veliko stvari o tem, kako imunoterapija deluje. Vsekakor me čaka zelo veliko branaj in učenja ter seveda razumevanja. Zelo rada bi se to naučila kar se da hitro, ker imam potem še zelo veliko drugih predmetov, ki me čakajo, da jih osvojim. Je pa ta tema o tem kako imunoterapija deluje še najbolj zanimiva ta hip in zato bi se rada najprej posvetila temu, saj mislim, da se bom to najhitreje naučila in bom imela potem več časa za ostale predmete.

Učenje o tem kaj je imunoterapija, saj sem zelo navdušena nad tem

Ostali predmeti so navedeni malce težji in morda ne tako zelo zanimiv, kot sem mislila, da bodo. Zato vem, da bom potrebovala več časa za to, da jih osvojim. Vsekakor bi si želela, da bi bili vsi predmeti tako zanimivi, kakor je imunoterapija, ampak žel ni vedno tako, da na je vse všeč, ko se kaj učimo. Verjetno bi mi bilo vse bolj všeč, če bi lažje razumela, ker se mi zdi, da je to glavni problem pri vsem. Mnogo lažje se učim nekaj, kar razumem, kakor pa nekaj kar ne razumem. Mislim, da je to pri vseh problem In tudi tukaj bi znalo biti to tako. Na srečo imunoterapija ni tema, ki bi mi delala velike preglavice, saj me tudi zelo zanima. Niti ne vem, kdaj sem prvič slišala, da imunoterapija obstaja, ve le to, da je takoj pritegnila moj interes in sem želela kar se da veliko izvedeti o tem.